Tot sobre nosaltres

Simó i Baró & associats és una empresa jove amb un any d’existència però que aglutina a diferents professionals de llarga trajectòria professional. Fruit d’aquesta expertesa ens vam aglutinar per donar gènesi a un projecte comú per donar resposta a les necessitats socials actuals.

Comptem amb diversos professionals titulats i una àmplia cartera de col·laboradors per tal de donar resposta de forma ràpida, eficient, professional i al millor preu possible.

Ens agrada posar-nos en el lloc dels nostres clients i fem nostres els seus problemes, les seves inquietuds per mirar de trobar la millor solució.

El nostre equip professional està format per:

  • Advocats
  • Economistes
  • Pèrits
  • Administradors de finques
  • Agents immobiliaris

Compromís social

Som conscients que en la societat actual les empreses hem de tenir clara vocació de servei a la societat i no ser aliens als temps actuals i el context de crisi econòmica en el que ens trobem.

És per això que la nostra primera visita i/o consulta és sempre gratuïta, a partir d’aquest moment, elaborem un pressupost personalitzat per tal de donar la millor resposta en funció de la realitat de cada persona.

D’altra banda, col·laborem de forma altruista amb diferents ONGs i associacions sense afany de lucre.