Què i com ho fem?

Simó i Baró & associats és un despatx professional multidisciplinar orientat a les persones, petites empreses, comerços, associacions i autònoms, per que som com tu. No ens agraden les paraules buides. Ens agrada treballar colze a colze amb els nostres clients.

Analitzem cada cas amb molta cura, amb l’objectiu de buscar la màxima satisfacció dels nostres clients, defensant els seus drets i amb una constant comunicació amb ells. Els nostres honoraris estan el màxim d’ajustat possibles i evitem les comissions, així com serveis i despeses innecessàries.

Sigui quin sigui el cas, la primera visita i/o consulta és sempre gratuïta, i a partir d’aquest moment a partir d’un full d’encàrrec professional, ens posem a treballar amb tota la nostra il·lusió i coneixements, evitant gestions innecessàries, amb ètica i serietat.

Som una empresa que viu els temps actuals, és per això que tenim diverses vies de comunicació amb els nostres clients, sempre adaptats a les seves necessitats, des del telèfon convencional a Whatsapp, passant pel fax o Twitter.

Ens agrada la nostra feina i és per això que la vivim amb passió. Estem convençuts que un client satisfet és el millor resultat.